FullMoonTshirts

Gaszner Vikivel ( Full Moon T-Shirts ) már lassan 2 éve terveztük a közös kiállítást, a poszterek is már legalább egy éve megvoltak, de sajnos sosem tudtunk elegendő időt szánni a tervezésre, így idén úgy döntöttem a műtermünk előterében lesz a kiàllìtàs, megnyitót és egyéb hírverést egyébként sem szerettünk volna, egyikünk sem ilyen beállítottságú. :)

Meglepően nagy népszerűségnek örvendett,
10 Gábor rólam készített fotója és Viki 10 digitális rajza ( többek közt rólam készített :) ) került kiállításra, illetve szintén az engem ábrázoló rajzaival ellátott pólók, pulóverek. A bevételből a várpalotai Alex menhelyt támogattuk!

A poszterekből azóta újra nyomtattunk, online rendelésre van lehetőség illetve a sok pozitív visszajelzés miatt biztosan lesz még a jövőben kiállításunk! :)


Köszönjük szépen!

TÁMOGATÁS

Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk időközönként támogatni az Alex Menhelyt, akik cicák és kutyák mentésével is foglalkoznak. A macska menhelyen éppen építés alatt van egy kifutó , hogy ne egy ketrecben kelljen egésznap lenniük a kis szőrmókoknak!  Fotózásaink alkalmával gyűjtő dobozt helyezünk ki, illetve folyamatosan várják a pénz és tárgyi adományokat! Kérünk titeket, ha van rá lehetőségetek, segítsétek őket , vagy egy hozzátok közel eső menhelyt! 

Számlaszámuk: OTP Bank 11748007-20184562-00000000 Alex Állatvédö Egyesület

Utalásnál kérünk tüntessétek fel, hogy a macska vagy a kutyamenhelyt támogatnátok! 

Köszönjük!


Cikk a témában, Czauner Gábor fotóival.