Webáruház

Pólót, pulóvert, bögrét, párnát, vászontáskát, kitűzőt, hűtőmágnest, tornazsákot is rendelhettek azzal a Czauner Gábor által készített fotóval ,amelyikkel szeretnétek! :)

Rendelésed kérlek e-mailben add le: theczaunerz@gmail.com

Az e-mailben kérlek küld el : melyik fotó szerepeljen a terméken, milyen színű és méretű legyen!

Postázást csak Foxpost vagy Packeta formájában vállalok előre utalás után.

PK.: 1490.-


 Minden rendelèst e-szàmlàval igazolok!
A bevètelből az Alex Menhelyt 🐾 tàmogatjuk!

The Czaunerz Photography 

Czauner Gábor EV


Tőletek! 💜

Nézz be ide is:

Full Moon T-Shirts

A fotókat , termékeket szerzői jog védi! Egyéni felhasználásuk, sokszorosításuk jogi következményeket von maga után!

A szerzői jog részesíti védelemben az irodalmi, tudományos, művészeti alkotásokat, valamint - az ún. kapcsolódó jogok révén - a felhasználásukhoz kapcsolódó teljesítményeket.
A szerzői jog egyik alapvető célja a szellemi alkotás ösztönzése. Ennek jegyében ismer el személyhez fűződő és vagyoni jogokat a szerző javára. A szerzői művek felhasználásának ellenértékét jelentő jogdíjak ellentételezik a szerzői, alkotói ráfordításokat.
A szerzői alkotások jogi oltalma a hazai kulturális ipar működésének és fejlődésének elemi feltétele, ezáltal munkahelyek, vállalkozások, befektetések védelmét is jelenti. Számos iparág épül a szerzői jogi védelemre, így pl. a zeneipar, a könyvkiadás, a rádiós- és televíziós műsorszolgáltatás, a szoftveripar, a filmgyártás.
A szerzői jogi védelem automatikusan, a mű létrejöttétől kezdve, a törvény erejénél fogva jön létre. Nincs tehát szükség az iparjogvédelem területén ismert hatósági eljárásra, azaz a jogi védelem keletkezésének nem feltétele, hogy a művet valahová bejelentsék, vagy bárhol nyilvántartásba vegyék.